BROTXETES DE XAMPINYONS MARINATS AMB VINAGRE

Ingredients per 4 persones

- 24 xampinyons grans
- 16 brotxetes de fusta
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 10 cullerades de vinagre de mòdena
- 1 culleradeta de cafè de farigola
- sal i pebre

Elaboració

- Rentar els xampinyons i tallar la part inferior del peu.
- En un bol barrejar el vinagre, l'oli i la farigola amb una mica de sal i pebre.
- Tallar els xampinyons en dues meitats i posar-los a marinar en el bol durant uns 30 minuts.
- Muntar les brotxetes amb 3 o 4 meitats de xampinyó cadascuna.
- En una paella posar una mica d'oli i fregir les brotxetes durant uns 3-4 minuts per costat a foc fort.


 Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada