PASTÍS D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUET I CEBA

Ingredients per 4 persones

- 1 làmina de pasta de full
- 1 albergínia petita o mitja
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 100 g formatge emmental ratllat
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- oli d'oliva, sal i pebre
- 100 mL de crema de llet


Elaboració
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Estendre la pasta de full sobre una safata i untar-la amb la mostassa.
- Tallar el tomàquet a rodanxes molt fines i posar-les a sobre.
- Pelar l'albergínia i tallar-la a dauets. Posar-los en un bol junt amb la crema de llet i un polsim de sal i pebre.
- Tallar la ceba en juliana i afegir-la al bol. Remenar bé.
- Posar la barreja sobre el pastís.
- Cobrir amb el formatge ratllat i coure-ho al forn durant uns 35 minuts.


 Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada