FESOLS AMB SALSA VERDA

Ingredients per 4 persones

- 400 g de fesols cuits
- 2 grans d'all
- 4 cullerades de julivert picat
- 75 mL de vi blanc
- 200 mL de brou de coure els fesols, de brou verdures o d'aigua
- 1 pebrot "choricero" o mitja culleradeta de la seva polpa
- oli d'oliva i sal

Elaboració

- En una cassola posar un raig d'oli i fregir una mica els alls picats i el julivert.
- Obrir el pebrot i posar-lo a la cassola amb la part de la polpa a sota i fregar-lo per tota la superfície amb una cullera de fusta. En defecte, posar mitja culleradeta de la seva polpa i remenar.
- Afegir el vi blanc i deixar durant 2 minuts.
- Posar els fesols i el brou, i barrejar una mica.
- Deixar coure durant 10 minuts.

Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada