ESPAGUETIS AMB SALSA DE XAMPINYONS I ALL

Ingredients per 4 persones

- 500 g de xampinyons
- 6 alls
- 100 mL nata líquida per cuinar
- 400 g d'espaguetis
- oli d'oliva, sal i pebre blanc


Elaboració

- Netejar els xampinyons: tallar la base i amb un drap net lleugerament humit, netejar el barret i separar-lo del peu. De manera opcional, es poden pelar els barrets per acabar de treure les restes de terra.
- Trossejar les bases i els barrets dels xampinyons i tallar ben petits els alls.
- En una paella a foc bastant fort, posar un raig d'oli i els alls i, quan comencin a canviar de color, afegir els xampinyons. Coure'ls durant uns 10 minuts.
- Salpebrar-los, afegir la nata líquida i esperar a que bulli. Apartar del foc.
- Bullir els espaguetis segons les instruccions del fabricant i escórrer-los bé.
- Separar els xampinyons de la nata.
- Barrejar la nata amb els espaguetis.
- Servir els espaguetis amb els xampinyons per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada