CREMA DE XAMPINYONS

Ingredients per 4 persones

- 1 safata de xampinyons (300 g)
- 1 ceba
- mantega
- 2 cullerades de farina
- 500 mL de brou de pollastre
- 100 mL de crema de llet
- oli d'oliva, sal i pebre


Elaboració

- Netejar els xampinyons: tallar la base i amb un drap net lleugerament humit, netejar el barret i separar-lo del peu. De manera opcional, es poden pelar els barrets per acabar de treure les restes de terra.
- En una olla sofregir la ceba amb una mica de mantega.
- Quan estigui daurada, afegir els xampinyons tallats i la farina.
- Remenar una mica i afegir el brou.
- Deixar bullir durant un 15 minuts.
- Triturar i afegir la crema de llet i salpebrar.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Gastronosfera (http://www.gastronosfera.com).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada