PANACOTA

Ingredients per 4 persones

- 200 mL de llet
- 300 mL de nata líquida
- 60 g. de sucre (4 cullerades)
- 1 baina de vainilla
- 4 fulls de gelatina
- melmelada de fruits vermells o de préssec


Elaboració

- Posar els fulls de gelatina durant 10 minuts en aigua a temperatura ambient perquè s'estovin.
- Obrir la baina de vainilla i rascar l'interior.
- Posar en un cassó al foc la vainilla, el sucre, la llet i la nata. Remenar tota l'estona fins que comenci a bullir. Apagar el foc.
- Escórrer la gelatina, posar-la en un bol i afegir, a través d'un colador, la barreja. Remenar fins que es desfaci la gelatina.
- Abocar la barreja en 4 motlles, deixar temperar i introduir-los a la nevera vàries hores fins que la panacota se solidifiqui.
- Treure del motlle i servir acompanyada de melmelada de fruits del bosc o préssec.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Cocina Casera (https://cocina-casera.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada