POLLASTRE AMB VI BLANC

Ingredients per 4 persones

- 1 pollastre tallat a quarts
- 4 cebes
- 2 pastanagues
- 4 alls
- 1 cullerada de farina
- 250 mL de vi blanc
- 200 mL de brou de pollastre
- 1 cabeça d'alls sencera
- romaní fresc
- sal i pebre


Elaboració

- Salpebrar els quarts de pollastre i sofregir-los fins que quedin daurats. 
Pelar les cebes i tallar-les en quatre parts. Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes. Tallar els grans d’all a làmines. Posar les verdures en una cassola i coure-les durant una 15 minuts a foc lent (no han de quedar gaire toves).
- Afegir el romaní, la farina i el pollastre. Deixar-ho tot fins que agafi color.
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180ºC.
- Posar el vi blanc i, quan comenci a bullir, abaixar el foc i deixar reduir fins a la meitat.
- Posar-ho tot en una safata al forn junt amb el brou de pollastre i la cabeça d'alls sencera tallada per la meitat. Deixar-ho coure durant uns 30-40 minuts.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Chef Caprabo  (https://www.chefcaprabo.com/ca/home/index.html)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada