CRESTES DE SALMÓ
- 50 g de salmó fumat
- 50 g de formatge brie
- Herbes al gust
- 50 g de formatge brie
- Herbes al gust
Elaboració:
- Tallar el salmó fumat i barrejar-lo amb el formatge brie.
- Omplir les oblies amb la barreja anterior i tancar-les fent pressió amb una forquilla per les vores.
Fregir-les amb oli de gira-sol abundant o bé coure-les al forn, ja calent, a 180 ºC, fins que agafin color daurat.
CRESTES DE XAMPINYONS I BOTIFARRA
- 100 g de xampinyons
- 1 botifarra
- 1 ceba petita
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pelar i picar la ceba.
- Treure la tripa de la botifarra i esmicolar-ne la carn.
- Dins d’una paella grosseta escalfar una mica d’oli i sofregir la ceba. Afegir-hi la botifarra.
Incorporar-hi els xampinyons picats menuts i un pessic de sal.
- Omplir les oblies amb la barreja anterior i tancar-les fent pressió amb una forquilla per les vores.
Fregir-les amb oli de gira-sol abundant o bé coure-les al forn, ja calent, a 180 ºC, fins que agafin color daurat.
CRESTES DOLCES
- Oblies per a crestes
- 200 g de formatge fresc
- 100 g de codonyat
- 50 g de nous
- Sucre morè
Elaboració:
- Esmicolar el formatge fresc i el codonyat.
- Picar les nous i barrejar-ho tot.
- Omplir les oblies amb la barreja anterior i tancar-les fent pressió amb una forquilla per les vores.
Fregir-les amb oli de gira-sol abundant o bé coure-les al forn, ja calent, a 180 ºC, fins que agafin color daurat.
Servir-les empolvorades amb sucre morè.
Aquestes receptes estan adaptades del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada