TOFU GLACEJAT AMB TARONJA I VERDURES

Ingredients per 4 persones

- 2 taronges
- 60 ml de salsa de soja
- 2 cullerades de mel
- pebre vermell picant
- 15 g de farina fina de blat de moro
- 400 g de tofu ferm
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 100 g d'espàrrecs verds
- oli d'oliva
- pebre negre
- 1 tros de gingebre pelat

Elaboració

- Per fer el glacejat, en un bol, barrejar el suc de taronja amb la salsa de soja, la mel, un polsim de pebre vermell picant i la farina fina de blat de moro. 
- Posar-lo en una paella per escalfar-ho i espessir-lo.
- Tallar el tofu a làmines i posar-ho a la paella. Cobrir a poc a poc la superfície del tofu fins que hagi absorbit gran part de la salsa. Reservar.
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Per fer les verdures: tallar el carabassó, les pastanagues i els espàrrecs verds a trossos mitjans i posar-los en una safata. Salpebrar i amanir amb un raig d'oli. Ratllar el gingebre per sobre. Barrejar-ho tot i posar al forn durant uns 25 minuts.
- Posar les verdures en els plats i disposar els trossos de tofu a sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada