TONYINA AMB CEBA

 Ingredients per 2 persones

- 400 grams de tonyina fresca
- 1 ceba gran o 2 mitjanes
- 2 o 3 alls
- 1 culleradeta de postres de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta de postres d’orenga
- 1 cullerada sopera de vinagre de Xerès
- 1 fulla petita de llorer
- oli d’oliva
- sal i pebre


Elaboració

- Pelar i tallar la ceba a juliana. Picar l'all.
- Salpebrar els trossos de tonyina i enfarinar-los.
- En una cassola amb una mica d’oli, fregir lleugerament la tonyina i reservar-la
- A la mateixa cassola, afegir una mica d’oli, daurar l’all i  la ceba amb la fulla de llorer.
- Quan la ceba estigui tendra, afegir el vinagre, l’orenga, el pebre vermell  i ½ got d’aigua. Deixar coure a foc baix uns 5 minuts
- Finalment, afegir la tonyina reservada i deixar-la coure un parell de minuts (no més per evitar que la tonyina quedi resseca).


Aquesta recepta està adaptada del blog: Al pot petit (http://alpotpetitcuina.blogspot.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada