POLLASTRE TIKKA MASALA

 Ingredients per 2 persones

-1 pit de pollastre
- 1 iogurt
- 2 cebes
- 400 mL de llet de coco
- suc de mitja llimona
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- 1 culleradeta de gingebre mòlt
- 1 culleradeta de comí mòlt
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de llavors de coriandre
- 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de garam masala

Elaboració

- Pelar i tallar les cebes a mitges llunes fines i reservar.
- Tallar els pits de pollastre en tires o trossos petits.
- En un bol gran, col·locar els trossos de pollastre, el iogurt, el suc de llimona, les espècies, barrejar bé i deixa marinar durant 4 hores a la nevera.
- Quan el pollastre ja estigui marinat, en una cassola amb una mica d'oli d'oliva, posar les cebes i quan estiguin una mica daurades, afegir el pollastre i daurar-lo durant 2 o 3 de minuts. 
- Afegir la llet de coco, la salsa de tomàquet i el garam masala. Cuinar a foc lent durant 15 minuts.

Es pot acompanyar d'arròs basmati o verdures saltejades.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de la Vanguardia Comer (https://www.lavanguardia.com/comer/recetas).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada