TONYINA AMB TOMÀQUET

Ingredients per 2 persones

- 500 g de rodanxes de tonyina fresca
- 1 pebrot verd
- 1 ceba mitjana
- 1 all
- 2 bitxos
- 250 mL de salsa de tomàquet
- sal
- oli d'oliva

Elaboració

- Rentar, netejar d'escates i assecar les rodanxes tonyina.
- En una cassola amb una mica d'oli d'oliva, marcar-les 1 minut per cada costat. 
- Posar-les en un plat, i treure les espines i la pell. Salar i reservar.
- En la mateixa cassola, afegir una mica més d'oli i daurar la ceba, el pebrot i l'all trossejats junt amb els bitxos.
- Afegir la salsa de tomàquet i deixar que es cogui tot durant 20 minuts.
- Retirar els bitxos, passar la salsa pel passapurés i tornar-la a la cassola.
- Posar la tonyina (la salsa l'ha de cobrir) i coure-la durant un minut a foc baix. 
- Retirar la cassola del foc, deixar reposar un parell de minuts i servir immediatament perquè la tonyina no s'assequi.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada