TALLARINES DE CARABASSÓ AMB PESTO I TOMÀQUETS CHERRY ESCALIVATS

 Ingredients per 2 persones

- 1 carabassó
- 500 g de tomàquets xerry
- romaní
- oli
- sal
per la salsa pesto:
- 50 g de fulles d'alfàbrega fresca
- 50 g de pinyons torrats (o anacards o ametlles, etc.)
- 75 g de parmesà tallat a daus o ratllat (o bé 45 g de parmesà i 30 de pecorino o d'ovella)
- 1 all
- polsim de sal
- 200-250 mL oli d'oliva


Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 200 ºC.
- Rentar els tomàquets xerry i posar-los en una safata de forn sobre paper vegetal. Amanir-los amb un polsim de sal, un raig d'oli i un polsim de romaní.
- Posar-los al forn (al mig) durant 30-40 minuts.
- Mentrestant, triturar a la picadora tots els ingredients de la salsa pesto.
- Rentar el carbassó i tallar-lo amb una mandolina o un ratllador per obtenir tires fines com si fossin tallarines de pasta, descartant la part de les llavors.
- Muntar els plats amb les tallarines de carabassó junt amb els tomàquets xerry i un parell de cullerades de salta pesto per sobre.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Sin receta (https://www.cocinasinreceta.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada