TALLARINES DE CARABASSÓ AMB GAMBES

 Ingredients per 2 persones

- 200 g de gambes pelades
- 400 g de tallarines de carabassó
- 1 cullerada d'oli
- 2 alls
- 2 llavors de pebre de caiena
- Sal


Elaboració

- Rentar el carbassó i tallar-lo amb una mandolina o un ratllador per obtenir tires fines com si fossin tallarines de pasta, descartant la part de les llavors.
- En una paella gran amb un raig d'oli posar l'all picat i les llavors de caiena al costat.. Cuinar 10 minuts a foc mitjà i tapat.
- Afegir les games pelades i escorregudes, i cuinar-les durant 1 o 2 minuts a foc mig-fort. 
- Posar les tallarines de carabassó, barrejar bé i cuinar-ho a foc mitjà durant uns 5 minuts més.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El recetín (https://www.recetin.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada