CARABASSÓ MARINAT

 Ingredients

- 1 carabassó gran
- 1/2 tassa de vinagre de poma
- 1/4 tassa de vinagre arròs
- 1/4 tassa d'aigua
- 1/4 tassa d'oli d'oliva verge de gust suau
- 4 cullerades de julivert fresc picat
- 4 grans d'all
- 1 culleradeta de sal


Elaboració

- Picar els alls i posar-los en un bol poc fondo. Afegir els vinagres, l'aigua, el julivert, l'oli i sal i barrejar-ho bé.
- Rentar el carabassó i tallar-lo a tires grans amb el pelador i posar-les al bol amb el marinat.
- Tapar el recipient i posar-lo a la nevera durant 24-48 hores .
- Abans de servir-ho remou-ho molt bé.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Sin receta (https://www.cocinasinreceta.com/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada