TALLARINES DE CARABASSÓ AMB GAMBES A L'ESTIL ORIENTAL

 Ingredients per 4 persones

- 3 carabassons
- 350 g de gambes
- 1 ceba tendra
- 2 grans d'all
- 6 cullerades de salsa d'ostres
- 3 cullerades de salsa de peix tailandesa
- 2 cullerades de salsa de soja
- oli.
Si no es disposa de salsa d'ostres i de peix, es pot fer només amb all i salsa de soja


Elaboracíó

- Rentar el carbassó i tallar-lo amb una mandolina o un ratllador per obtenir tires fines com si fossin tallarines de pasta, descartant la part de les llavors.
- En una paella gran amb un raig d'oli posar l'all i la ceba picats i deixar durant 2 o 3 minuts fins que quedi lleugerament daurat.
- Afegir les gambes pelades i coure durant 2 o 3 minuts més fins que es facin pels dos costats.
- Posar la salsa d'ostres, la salsa de peix tailandesa, la salsa de soja i remenar perquè es barregi tot bé.
- Afegir les tallarines de carabassó i cuinar amb la resta d'ingredients durant 2 o 3 minuts més.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Petit Chef (https://elpetitchef.com/).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada