BRIAM

 Ingredients

- 2 patates
- 1 albergínia
- 2 carabassons 
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
per l'amaniment:
- 4-5 tomàquets
- 2 grans d'all
- 100 mL d'oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de sal
- pebre negre
- julivert


Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tallar les patates a mitges rodanxes d'1 cm de gruix, igual que el carabassó i l'albergínia. Tallar a daus els pebrots i la ceba en 4 o 8 trossos (o també a rodanxes). Posar-les totes en un bol gran.
- Fer l'amaniment: ratllar els tomàquets i posar-los en un bol petit junt amb els alls picats, l'oli, la sal i el pebre. Remenar bé.
- Afegir-ho al bol de les verdures i tornar a remenar perquè quedin ben amanides.
- Posar-ho tot en una safata de forn, tapar-la amb paper d'alumini i posar-la al forn durant 30 minuts.
- Destapar-la, apujar el forn a 200 i deixar-ho 30 minuts més fins que es dauri una mica.
També es pot fer amb: coliflor, pastanaga, carabassa, etc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Sin receta (https://www.cocinasinreceta.com/)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada