CREMA DE TOMÀQUETS ROSTITS

Ingredients per 4 persones

- 1,5 kg tomàquets madurs
- 5 grans d'all
- 1 ceba
- 3 cullerada d'oli d'oliva
- sal i pebre
- 500 mL de brou de verdures
- 300 g de fesol cuits
- 1/2 culleradeta de pebre vermell
- Opcional: 1/2 tassa d'alfàbrega


Elaboració

- Tallar els tomàquets a quarts, amanir-los amb oli, sal i pebre i posar-los en una safata al forn a 180 C durant uns 40 minuts.
- Mentrestant picar la ceba, posar-la en una cassola a foc fluix amb un raig d'oli i coure-la fins que estigui tova. Afegir els alls picats i el pebre vermell, barrejar amb la ceba i deixar-los fins que s'hagin daurat una mica.
- Quan els tomàquets estiguin fets, posar-los a la cassola junt amb el brou de verdures i els fesols.
- Coure-ho tot durant uns minuts.
- Triturar-ho tot i servir.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram addictedtohumus (https://www.instagram.com/addictedtohumus/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada