PASTANAGUES AL FORN AMB SALSA DE IOGURT

Ingredients per 4 persones

- 500 g de pastanagues petites
- oli d'oliva
- 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
- 100 mL d'aigua
- sal i pebre

Per a la salsa: 
- 1 iogurt grec
- 1 culleradeta d'orenga
- sal i pebre
- suc de llimona

Per a decorar: cúrcuma en pols, cebollí, oli i llavors de sèsam negre.


Elaboració

- Pelar les pastanagues senceres i posar-les en una safata amanides amb oli, sal, pebre i vinagre.
- Posar-les al forn a 180 °C durant 30 minuts. A la meitat de la cocció afegir 100 mL d'aigua per a evitar que es ressequin.
- Mentrestant fer la salsa barrejant tots els ingredients.
- Per servir posar la salsa de iogurt en un plat, posar a sobre les pastanagues rostides i decorar amb cúrcuma, cebollí, sèsam i oli.


Aquesta recepta està adaptada de l'usuari d'Instagram saboreanda (https://www.instagram.com/saboreanda/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada