POLLASTRE AMB AMETLLES

Ingredients per 4 persones
- 1 pollastre sencer tallat a trossos més o menys petits
- 1 ceba grossa
- 50 g d'ametlles
- 1 gotet de vi
- 3 alls i julivert
- farina
- oli i sal

Elaboració
- Salar, enfarinar el pollastre i fregir-lo a foc fort en una cassola.
- Un cop fregit, treure'l, abaixar el foc i fregir la ceba i 2 alls tallats petits. Quan estigui quasi cuit afegir 1 cullerada de farina per fregir-la una mica.
- Mentrestant, fer una picada d'all, julivert i ametlles (amb el morter o amb la picadora).
- Tornar a posar a la cassola el pollastre, la picada, el vi i una mica d'aigua.
- Deixar durant 20-30 minuts fins que el pollastre estigui cuit. Ha de quedar amb una salsa bastant espessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada