PASTÍS FRED DE SALMÓ

Ingredients

- 7 llesques de pa de motlle sense crosta
- 1 paquet de salmó fumat
- 2 fulles grans d'enciam
- 2 cullerades de maionesa
- 8 palets de cranc
- 2 ous durs
- 2 llaunes petites de tonyina de 70 o 1 de gran de 220 g

Elaboració
- Posar dins d'un bol tallat molt petit: l'enciam, els palets de cranc, els ous i la tonyina (també hi podem posar: olives, pebrot, etc.). Ho barregem amb la maionesa.
- Folrar de paper film un motlle allargat de manera que en sobri per poder-lo tapar un cop s'ha acabat de fer el pastis.
- Muntar el pastís: cobrir amb una capa de pa, tallant-lo si cal per donar-li la forma del motlle, cobrir-ho amb la barreja, posar una segona capa de pa i barreja, i tapar-ho amb més pa. 
- Posar-ho a la nevera amb un pes al damunt i al moment de servir, desemmotllar-ho, untar la part superior amb maionesa i cobrir-lo amb el salmó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada