LLOM A LA SAL AMB COMPOTA DE POMA

Ingredients per 4 persones

- 1 llom de porc sencer d'1 Kg més o menys
- 1-1,5 Kg de sal gruixuda
- 2 pomes golden
- llimona


Elaboració

- Posar una capa de sal en una safata, el tros de llom i recobrir-ho amb la sal restant.
- Posar-ho al forn a 180ºC durant uns 35-45 minuts. Sabrem que està cuit quan s'ha fet una crosta.
- Quan ho traiem, emboliquem el llom amb paper de plata perquè s'acabi de fer per dins.
- Esperem que es refredi i ja podem tallar els filets de llom més aviat primets (amb un tallador d'embotits va perfecte). La carn de dins ha de quedar una mica rosadeta (si està massa feta quedarà eixuta).
- Per fer la compota, posem les pomes sense pell i tallades a trossos amb un rajolí de suc de llimona i cobertes d'aigua en una safata al microones fins que quedin toves. Si es vol es poden triturar amb la batedora o amb una forquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada