AJOBLANCO

Ingredients per 4 persones

- 1 L d'aigua
- 200 g d'ametlles crues
- 200 g de pa eixut
- 1 all petit (sense la part verda)
- 100 mL d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre
- sal

Elaboració

- Posar en un bol els trossos de pa i cobrir-los amb la mteitat de l'aigua perquè s'estovin.
- Posar en un altre bol l'all, les ametlles, el pa amb l'aigua i triturar-ho tot durant 3 o 4 minuts.
- Afegir l'oli, la sal, el vinagre, la resta d'aigua i tornar a triturar durant 3 o 4 minuts més.
- Posar-ho a la nevera perquè que estigui ben fred.
 Es pot acompanyar amb raïm, trossets de poma àcida, ou dur, etc.

Aquesta recepta està adaptada d'una recepta del Fermí Puig explicada en el Món a RAC1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada