MUG CAKE DE XOCOLATA

Ingredients per 1 persona
  • 3 cullerades rases de farina
  • 2 cullerades rases de sucre
  • 2 cullerades rases de cacau en pols
  • 1/2 de culleradeta de llevat químic
  • 1 ou mitjà, fred de la nevera
  • 2 cullerades de llet
  • 2 cullerades d'oli d'oliva suau (o 30 g de mantega fosa)
  • Sucre glas per adornar 

Elaboració

- En un altre bol posar l'ou, el sucre, i el cacau i batre molt bé fins que surtin bombolletes.
- Afegir la llet i barrejar.
- Posar l'oli i barrejar.
- I per últim posar la farina i el llevat i barrejar molt bé fins que quedi una massa ben homogènia.
- Posar la barreja en una tassa o mug. S'ha d'omplir una mica més de la meitat. Si s'omple més, al augmentar de volum durant la cocció, pot ser que vessi.
- Posar la tassa al microones però en un costat i coure a màxima potència durant 2,5 minuts. A mitja cocció parar i girar la tassa perquè es cogui de manera uniforme. Per saber que està fet, punxar el coc amb un escuradents fins al fons i si surt net és que està cuit del tot. Si no està fet, coure durant intervals de 30 segons.
- Deixar reposar durant 5 minuts.
- Posar el sucre glas per sobre.

S'ha de menjar de seguida, ja que amb el temps s'asseca.
Es poden posar trossos de plàtan, poma, xocolata negra, etc.

Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Recetas de rechupete (http://recetasderechupete.hola.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada