POLLASTRE TERIYAKI

Ingredients per 4 persones

- 600 g de pit de pollastre
- 400 g d'arròs
- 4 cullerades d'oli (40 mL)
- 4 cullerades de salsa de soja (40 mL)
- 4 cullerades de vi blanc (40 mL)
- 1 culleradeta de sucre (20 g)
- 1/2 ceba petita trinxada
- 1/2 gra d'all trinxat
- 2 cullerades de llavors de sèsam torrat
- 1 pessic de gingebre en pols
- sal i pebre

Elaboració

- Posar a bullir l'arròs.
- Barrejar en un bol: la salsa de soja, l'oli, el vi blanc, el sucre, la ceba, l'all, les llavors de sèsam i el gingebre.
- En l'estoig de valor per al microones posar el pollastre salpebrat tallat a daus i la barreja. Remenar bé perquè el pollastre quedi ben impregnat de la barreja. Coure a màxima potència (800 W) durant 5-6 minuts. Deixar reposar dins l'estoig tancat durant 5-10 minuts.

Es serveix acompanyat d'arròs bullit.

Aquesta recepta està adaptada d'una recepta d'un llibre editat per Lékué i RBA libros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada