PEIX AL VAPOR A L'ESTIL ASIÀTIC

Ingredients per 4 persones

- 4 lloms de salmó, lluç, bacallà, llobarro, orada, etc.
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 1/2 pebrot vermell
- 1 tros de gingebre de la mida d'una nou petita
- coriandre o julivert
- 2 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de sake o vi blanc
- 1 cullerada vinagre d'arròs o de poma
- 1 cullerada d'oli de sèsam o oli d'oliva
- 3 cullerades d'aigua

 Elaboració

- Tallar les verdures a tires i posar-les dins l'estoig de vapor junt amb les 3 cullerades d'aigua. Coure a potència màxima (800 W) durant 4 minuts.
- Posar els lloms de peix al punt de sal i per sobre posar: el gingebre ratllat, el coriandre, la salsa de soja, el sake, el vinagre i l'oli. Coure a màxima potència durant 3 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada