PIT DE GALL D'INDI AMB PASTANAGA, MOSTASSA I MEL

Ingredients per 4 persones

- 400 g de pit de gall d'indi (o de pit de pollastre)
- 2 pastanagues
- 1 cullerada de mostassa
- 1 cullerada de mel
- 6 cullerades d'oli d'oliva, sal i pebre
- 4 cullerades d'aigua

Elaboració

- Pelar les pastanagues, tallar-les a tires i posar-les dins d'estoig de vapor per al microones. Afegir un polsim de sal, 4 cullerades d'aigua, i coure durant 3 minuts a màxima potència (800 W).
-  En un bol barrejar bé l'oli, la mostassa, la mel i un polsim de sal.
- Salpebrar el gall d'indi i posar-lo dins l'estoig de vapor, afegir la barreja per sobre i coure durant 5 minuts a màxima potència. Deixar reposar 1 minut amb l'estoig tancat.

Es pot completar amb uns cacauets torrats trossejats.

 Aquesta recepta està adaptada d'una recepta d'un llibre editat per Lékué i RBA libros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada