CALAMARS AMB CEBA I TOMÀQUETS SECS

Ingredients per 4 persones

- 6 tomàquets secs en oli

- 600 g de ceba
- 600 g de calamars
- oli d'oliva i sal
- 4 fulles d'alfàbrega
- 4 culleradetes de vinagre balsàmic

Elaboració


- Tallar la ceba a juliana (a tires fines) i fregir-la amb una mica d’oli en una cassola a foc fluix fins que quedi caramelitzada. S'ha de reduir més o menys a la meitat. Reservar-la.

- Netejar els calamars i tallar-los a tires fines.
- Escórrer els tomàquets i també tallar-los a tires.
- Posar les tires de calamar a la cassola amb un raig d’oli a foc fort durant un minut i afegir els tomàquets i la ceba. Remenar una mica i afegir l'alfàbrega picada, el vinagre i la sal.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Som gent de profit (http://somgentdeprofit.cat)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada