CREMA DE PEBROTS

Ingredients per 4 persones

- 4 pebrots vermells o una llauna de pebrots del piquillo
- 1 ceba
- 1 all
- 1 L de caldo de pollastre
- 1 iogurt
- oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració

- Obrir el forn dalt i baix al màxim (250 ºC).

- Posar el pebrots, la ceba i l'all en una safata sobre paper i posar-la al forn a dalt de tot quasi tocant el grill durant 45-60 minuts (s'han de girar a la meitat).
- Un cop fet, treure-ho del forn i deixar-ho refredar.
- Pelar, treure les llavors i triturar-ho tot.
- Afegir el caldo, un raig d'oli, sal i pebre i posar-ho a bullir durant uns 30 minuts.
- Un cop fora del foc, afegir el iogurt a temperatura ambient i remenar molt bé.


Aquesta recepta està adaptada del lloc web de la revista: Semana (https://www.semana.es/recetas)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada