Ingredients per 4 persones
- 2 pebrots secs o 4 nyores
- 4 llesques de pa d'uns 60 g cadascuna
- oli d'oliva i sal
- 4 grans d'all
- 4 ous
- 600 mL de brou de pollastre
- 200 g de pebrot verd
- julivert
Elaboració
- Posar els pebrots secs en remull durant 10 minuts en aigua bullint.
- Fregir el pa en una cassola amb oli d’oliva i reservar.
- Picar l’all molt fi i fregir-lo juntament amb el pebrot verd tallat molt petit a la mateixa cassola.
- Treure la polpa dels pebrots secs o nyores i afegir-la a la cassola junt amb el pa torrat i el brou, a poc a poc, aixafant el conjunt amb una escumadora.
- Finalment, posar els ous sense batre perquè quallin damunt de la sopa i afegir una mica de julivert picat.
Aquesta recepta està adaptada del blog: Som gent de profit (http://somgentdeprofit.cat)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada