ARRÒS FREGIT 3 DELÍCIES

Ingredients per 4 persones

- 200 g d'arròs basmati

- 1 ou
- 1 pastanaga
- 100 g de pèsols
- 100 g de pernil dolç
- 1/2 pot de brots de soja
- 4 cullerades de salsa de soja
- oli de gira-sol i sal

Elaboració


- Bullir l'arròs segons el fabricant, escórrer-lo i deixar-lo refredar completament. D'aquesta manera al fregir-lo quedarà una mica cruixent.

- Bullir els pèsols o fregir-lo en una paella amb una mica d'oli.
- En un wok a foc mig posar 2 cullerades d'oli i, quan estigui calent, posar l'ou batut amb una mica de sal i anar remenant fins que es cogui. Reservar-lo.
- Posar 2 cullerades més d'oli, afegir la pastanaga tallada a tires i fregir durant un minut. Posar el pernil dolç tallat a trossos, els brots de soja i els pèsols i fregir durant un minut més.
- Apujar el foc al màxim, afegir l'arròs i remenar molt bé perquè es barregi amb tots els ingredients.
- Un cop l'arròs s'hagi fregit una mica posar la salsa de soja, remenar bé i afegir la truita. Tornar a remenar i treure del foc.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Javi Recetas (http://javirecetas.hola.com).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada