RIGATONI AMB BRÒCOLI I TOMÀQUETS SECS

Ingredients per 4 persones

- 350 g de rigatoni 
- 1 bròcoli 
- 100 g de tomàquets secs en oli 
- 150 g de salsa pesto (veure recepta) 
- 50 g de formatge parmesà picat 
- 50 mL de l'aigua de cocció dels rigatoni 
- oli d'oliva 
- sal i pebre 

Elaboració 

- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC. 
- Tallar les flors del bròcoli i rentar-les. Posar-les en una safata de forn i salpebrar-les. Amanir-les amb un raig d'oli i posar-ho al forn a 180 ºC durant uns 20-25 minuts fins que estiguin fetes. 
- En una olla gran posar a bullir els rigatoni seguint les instruccions del fabricant. 
- Mentrestant, tallar els tomàquets secs en oli a tires. 
- Treure els rigatoni del foc (abans guardar 50 mL de l'aigua de cocció). 
- En la mateixa olla posar els rigatoni escorreguts, l'aigua de la seva cocció, el bròcoli, els tomàquets secs, la salsa pesto i el parmesà. 
- Remenar tot molt bé i treure-ho del foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada