- 350 g de rigatoni
- 1 bròcoli
- 100 g de tomàquets secs en oli
- 150 g de salsa pesto (veure recepta)
- 50 g de formatge parmesà picat
- 50 mL de l'aigua de cocció dels rigatoni
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboració
- Obrir el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tallar les flors del bròcoli i rentar-les. Posar-les en una safata de forn i salpebrar-les. Amanir-les amb un raig d'oli i posar-ho al forn a 180 ºC durant uns 20-25 minuts fins que estiguin fetes.
- En una olla gran posar a bullir els rigatoni seguint les instruccions del fabricant.
- Mentrestant, tallar els tomàquets secs en oli a tires.
- Treure els rigatoni del foc (abans guardar 50 mL de l'aigua de cocció).
- En la mateixa olla posar els rigatoni escorreguts, l'aigua de la seva cocció, el bròcoli, els tomàquets secs, la salsa pesto i el parmesà.
- Remenar tot molt bé i treure-ho del foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada