WOK DE BAJOQUES I TOFU

Ingredients per 4 persones

 

- 500 g de bajoques

- 250 g de tofu (o bé gall dindi, pit de pollastre o vedella)


pel marinat:

- 1 cullerada de salsa de soja

- 1 culleradeta d’orenga

- 1 culleradeta de vinagre de poma

- oli d’oliva

- sal i pebre

 

Elaboració


- En un bol barrejar els ingredients del marinat i incorpora-hi el tofu tallat a daus (o el gall dindi, pit de pollastre o vedella). Deixa-ho reposar a la nevera.

- Rentar i retirar les puntes de les bajoques. Tallar-les per la meitat o en tres trossos.

- En un wok ben calent amb una cullerada d'oli coure les bajoques fins que s'hagin daurat una mica (han de quedar cruixents).

- Posar els daus tofu escorreguts i anar remenant fins que també quedin daurats.

- Afegir el marinat i coure-ho 2 minuts més.

 

Aquesta recepta està adaptada del lloc web de Rac1 (https://www.rac1.cat/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada