CREMA FREDA D'ESPÀRRECS VERDS AMB TOMÀQUETS SECS

Ingredients per 4 persones

- 2 manats d’espàrrecs verds
- 700 mL de caldo de pollastre
- 1 got de vi blanc
- 1 porro
- 1 gra d’all
- 100 g de tomàquets secs en oli
- sal i pebre
- raig de llet
- oli d’oliva verge extra

Elaboració

- Treure la part dura dels espàrrecs i tallar-los en 3 o 4 trossos.
- En una olla amb un raig d'oli posar el porro tallat a trossos petits i quan estigui una mica daurat, afegir els espàrrecs. Salpebrar i coure-ho durant 5-7 min.
. Posar el vi i, un cop s'hagi reduït (2 min), afegir el caldo de pollastre i deixar-ho coure tot durant 10-15 min més i treure-ho del foc.
- Triturar i afegir un raig de llet.
- Tallar els tomàquets secs a daus.
Servir la crema d’espàrrecs amb els tomàquets secs i unes gotes d’oli d’oliva.

Aquesta recepta està adaptada del blog: Cuina.cat (www.cuina,cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada