GAMBES AMB ESPÀRRECS

 Ingredients per 4 persones

- 450 g de gambes pelades
- 450 g d'espàrrecs verds
- mitja culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 all
- 1 culleradeta de gingebre picat
- 1 cullerada de salsa de soja
- 2 cullerades de suc de llimona.
- oli d'oliva
- sal

Elaboració

- En una paella amb un raig d'oli fregir les gambes. Just abans de treure-les del foc posar el pebre vermell i remenar perquè quedi ben repartit. Reservar.
- Tallar la part de dura de la tija dels espàrrecs, rentar-los i tallar-los per la meitat.
- En la mateixa paella posar els espàrrecs, l'all picat i el gingebre. Barrejar bé.
- Quan es espàrrecs estiguin cuits, posar les gambes i la salsa de soja. Remenar i afegir el suc de llimona.
- Deixar-ho tot 2 minuts més i treure-ho del foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada