CARPACCIO DE TOMÀQUET

 Ingredients per 4 persones

- 2 tomàquets grans i ferms
- 1 llauna d'anxoves
- 6 cogombrets en vinagre
- 1/2 ceba petita
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre mòlt
- farigola seca


Elaboració

- Tallar els tomàquets a rodanxes molt fines.
- Escórrer les anxoves de l'oli i tallar els filets en diagonal per tal d'obtenir petits rombes. 
- Tallar els cogombrets a rodanxes fines.
- Picar molt fina la ceba. 
- Repartir les rodanxes de tomàquet sobre una safata, cobrint tota la superfície. 
- Distribuir per damunt les anxoves, els cogombrets i, empolvorar amb la farigola i amanir amb l'oli i el pebre negre.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada