Ingredients per 4 persones
- 2 tomàquets grans i ferms
- 1 llauna d'anxoves
- 6 cogombrets en vinagre
- 1/2 ceba petita
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre mòlt
- farigola seca
- 1 llauna d'anxoves
- 6 cogombrets en vinagre
- 1/2 ceba petita
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre mòlt
- farigola seca
Elaboració
- Tallar els tomàquets a rodanxes molt fines.
- Escórrer les anxoves de l'oli i tallar els filets en diagonal per tal d'obtenir petits rombes.
- Tallar els cogombrets a rodanxes fines.
- Picar molt fina la ceba.
- Repartir les rodanxes de tomàquet sobre una safata, cobrint tota la superfície.
- Distribuir per damunt les anxoves, els cogombrets i, empolvorar amb la farigola i amanir amb l'oli i el pebre negre.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada