AMANIDA DE SÍNDRIA AL GRILL AMB FORMATGE FETA

 Ingredients per 4 persones

- 1 kg de síndria
- 30 g de sucre morè
- ralladura d'1 llima
- 75 g de rúcula
- 75 g de formatge feta
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- menta picada 
- un grapat de pinyons torrats


Elaboració

- Tallar la síndria a triangles, deixant l'escorça perquè quan es tombin les peces no es trenquin.
- En un bol, barrejar el sucre morè i la ralladura de llima. Distribuir la mescla sobre els trossos de síndria.
- Posar una graella al foc i quan estigui molt calenta, afegir la síndria i deixar entre dos i tres minuts cada costat. Posar sobre un plat i esperar que es refredin una mica.
- Servir sobre una base de rúcula i distribuir formatge feta esmollat per damunt. Amanir amb oli d'oliva, unes gotes de suc de llima, menta picada i pinyons torrats.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada