SALPICÓN DE POP

 Ingredients per 4 persones

- 250 g de tomàquets pera
- 1 pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 1 gra d'all petit
- 500 grams de polp cuit
- julivert fresc

vinagreta:
- 60 g d'oli d'oliva
- 20 g de vinagre
- sal
- ½ culleradeta o menys de pebre vermell dolç
- ½ culleradeta o menys de pebre negre


Elaboració

- Pelar els tomàquets i tallar-los a dauets.
- Tallar els pebrots i la ceba també a dauets.
- Treure la part central de l'all i picar-lo molt petit.
- Tallar el pop cuit a rodanxes.
- En un pot de vidre amb tapa preparar la vinagreta: posar tots els ingredients, tapar i sacsejar molt bé perquè emulsionin.
- En un bol posar el pop, els tomàquets, els pebrots, la ceba, l'all i la vinagreta. Barrejar bé i deixar-ho reposar a la nevera dues hores fins que estigui ben fred.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Gastronomía & Cía (https://gastronomiaycia.republica.com/).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada