Ingredients per 4 persones
- 250 g de síndria (pelada i sense llavors)
- 250 g de tomàquet pera madur
- 1 pebrot verd italià
- 1 gra d'all
- 100 g de pa dur
- 250 g de tomàquet pera madur
- 1 pebrot verd italià
- 1 gra d'all
- 100 g de pa dur
- 30 mL d'oli d'oliva
- 15 mL de vinagre de Mòdena
- 15 mL de vinagre de Mòdena
- 5 g de sal
Elaboració
- Tallar el pa a trossos regulars i posar-lo en un bol amb una mica d'aigua perquè s'estovi durant 10 minuts.
- En el got de la picadora posar: els tomàquets sense el cor tallats a trossos, el pebrot sense les llavors tallat a trossos i l'all sense la part del germen. Triturar fins a obtenir una massa homogènia.
- Afegir el pa, els trossos de síndria i el vinagre. Triturar un altre cop.
- Afegir la sal i l'oli d'oliva i triturar a màxima potència durant 4 minuts perquè l'oli emulsioni amb la resta d'ingredients i li doni una textura cremosa.
- Colar-ho per treure les pells i les llavors.
- Posar-ho a la nevera durant dues hores fins que quedi ben fresc.
Es pot acompanyar amb trossets de cogombre o de pebrot.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada