Ingredients per 4/6 persones
- 1 kg de mongeta verda
- 100 g de pernil salat tallat petit
- 3 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- oli d'oliva
- aigua
- sal
- 100 g de pernil salat tallat petit
- 3 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- oli d'oliva
- aigua
- sal
Elaboració
- Rentar les bajoques, treure les puntes i partir-les en dos o tres trossos.
- Bullir-les amb aigua i una culleradeta de sal durant uns 10 minuts dependent de la mida de les bajoques. Escórrer i reservar.
- Tallar els tomàquets a trossos petits i, pelar i laminar els alls.
- En una paella amb un bon raig d'oli posar els alls i el pernil tallat a trossos petits i anar remenant fins que es daurin.
- Incorporar el tomàquets i deixar-ho uns 10 minuts fins que el tomàquet s'hagi fregit.
- Afegir les bajoques, remenar perquè es barregi tot i deixar durant 3-4 minuts. Emplatar.
Aquesta recepta està adaptada del blog: Catalunya cuina (https://catalunyacuina.com/).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada