AMANIDA D'ENCIAM AMB CIGRONS I NECTARINA

 Ingredients per 4 persones

- 4/6 fulles d'enciam trocadero
- 1 pastanaga
- 1 nectarina
- ½ cogombre
- 50 g d'ametlles
- cigrons cuits
- 1 tomàquet

vinagreta de Mòdena i mel
- 3 cullerades de mel
- 50 mL de vinagre
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- polsim de sal


Elaboració

- Preparació de la vinagreta: en un pot de vidre amb tapa posar tots els ingredients, tapar i sacsejar molt bé perquè emulsionin.
- Tallar la nectarina a daus i la pastanaga a rodanxes fines.
- Tallar el tomàquet a daus i el cogombre, a làmines.
- Emplatar amb una base d'enciam i col·locar a sobre els cigrons cuits i la resta d'ingredients anteriors.
- Amanir amb la vinagreta de Mòdena i mel.
Decorar el plat amb ametlles torrades en una paella.


Aquesta recepta està adaptada de la revista de receptes Cuina (https://www.cuina.cat/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada