Ingredients per 2 persones
- 375 g de meló
- 1 gra d'all (molt petit)
- 50 g de ceba tendra
- 30 g de pebrot verd italià
- 50 g de cogombre
- 10 g de pa de motlle (mitja llesca aprox)
- 30 mL d'oli d'oliva
- sal
- `pebre blanc mòlt
- 50 g de ceba tendra
- 30 g de pebrot verd italià
- 50 g de cogombre
- 10 g de pa de motlle (mitja llesca aprox)
- 30 mL d'oli d'oliva
- sal
- `pebre blanc mòlt
Elaboració
- Pelar el gra d'all i retirar el germen perquè sigui més suau.
- Pelar la ceba tendra i tallar-la a quarts.
- Rentar el pebrot i tallar-lo en trossos grans.
- Pelar el cogombre i retirar les llavors.
- Tallar el meló en trossos grans i també el pa de motlle.
- Introduir tots els ingredients excepte l'oli en el got d'una batedora, salpebrar i triturar durant 2 minuts.
- Afegir l'oli d'oliva i triturar durant un parell de minuts més a màxima potència perquè emulsioni.
Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (https://www.directoalpaladar.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada