PASTÍS DE NECTARINES

Ingredients

- 5-6 nectarines
- 5 ous
- 200 g de sucre
- 85 g de farina
- 140 grams de formatge crema (tipus Philadelphia)
- 250 mL de llet
- unes gotes d'essència de vainilla
- mantega per al motlle
- sucre llustre


Elaboració

- En un bol posar els ingredients per elaborar la massa: els ous, el sucre normal, la farina, el formatge crema, la llet i l'essència de vainilla. Triturar fins a obtenir una crema fina i sense grumolls i deixar reposar mitja hora.
- Pre-escalfar el forn dalt i a baix a 180 °C. 
- Untar un motlle amb la mantega i abocar la massa. 
- Pelar les nectarines, tallar-les en meitats, retirar l'os i després tallar-les en quarts.
- Col·locar les nectarines ben repartides en el motlle i, quan el forn estigui a la temperatura desitjada, posar el pastís durant uns 45 minuts. 
- Comprovar que ha quallat bé, empolvorar per sobre una mica de sucre llustre, i introduir-lo un altre cop al forn però només amb el grill fins que el sucre s'hagi caramel·litzat.
-Retirar el pastís del forn i deixar-lo refredar a temperatura ambient. Posteriorment conservar-lo a la nevera per servir-lo fresquet.


Aquesta recepta està adaptada del blog: Gastronomía & Cía (https://gastronomiaycia.republica.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada