PATATES A L'ESCANDINAVA

 Ingredients per 4 persones

- 4 patates
- 250 g de salmó fumat
- 300 g de formatge crema
- 20 mL oli d'oliva 
- 1 llimona
- anet fresc
- sal
- pebre negre mòlt


Elaboració

- Tallar les patates netes i amb la seva pell per la meitat. Amb un ganivet fer uns talls transversals sense arribar a la pell.
- Posar-les en un recipient de vidre una mica d'aigua. Afegir sal i pebre, i un raig d'oli d'oliva verge extra i tapar-les. 
- Coure-les al microones a 800W durant cinc minuts, mirar com estan i tornar a coure cinc minuts més.
- Obrir el recipient i punxar-les: si encara estan dures, coure-les a la mateixa potència a intervals de tres minuts, fins que la punta del ganivet les travessi amb facilitat, però es mantinguin senceres.
- En un bol, batre e formatge crema amb l'anet picat i li afegir un polsim de pebre mòlt. 
- Un cop les patates estan estiguin, repartir per sobre el formatge crema amb una culleradeta , i col·locar el salmó fumat. Ratllar per sobre una mica de pell de llimona.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (http://www.directoalpaladar.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada