PATATES FARCIDES DE FALSA BOLONYESA

Ingredients per 3 persones

- 6 patates mitjanes
- 2 cebes
- 1 all
- 150 g de salsa de tomàquet
- 15 mL de salsa Worcester o anglesa (Perrins)
- 10 g Orenga seca
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i Pebre negre mòlt
- 100 g soja texturitzada fina
- 400 mL de Brou de verdures
- Farina de blat


Elaboració

- Posar a bullir en aigua freda les patates rentades i amb pell durant uns 30-40 minuts depenent de la mida.
- Posar en remull la soja texturitzada en un recipient fondo amb brou. Utilitzar el doble de brou que de soja , en volum. Després de 15 minuts treure la soja hidratada del brou i reservar les dues coses. La soia la usarem per a la falsa bolonyesa i el brou per a la salsa de les patates farcides.
- En una paella, daurar lleugerament la meitat de les cebes i l'all finament picats. Afegir la soja hidratada i saltar durant un parell de minuts. Afegir la salsa de tomàquet, la salsa *Worcester, l'orenga i salpebrar. Coure durant 10 minuts.
- Mentrestant pelar les patates, buidar-les i salpebrar-les. 
- Quan la falsa bolonyesa estigui llesta i temperada, omplir les patates i pressionar per a compactar.
- Posar una mica de farina per sobre d'on hi ha el farciment i segellar en una paella amb una mica d'oli.
- En una cassola, daurar lleugerament l'altre meitat de les cebes i l'all finament picats. Incorporar les patates farcides i un got de brou de verdures. També es pot afegir alguna resta de patata per espessir la salsa. Salpebrar. 
- Tapar i coure a foc suau durant uns 20 minut aproximadament.


Aquesta recepta està adaptada del blog de cuina: Directo al paladar (http://www.directoalpaladar.com/).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada