LASSANYA D'ALBERGÍNIES AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

Ingredients per 4 persones

- 2 albergínies
- salsa de tomàquet
- fulles d'alfàbrega fresca
- 200-250 g de mozzarella (dues boles)
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 180 ºC.
- Tallar les albergínies a rodanxes bastant primes.
- Tallar les mozzarelles també a rodanxes o en trossos més petits.
- En 4 plats per anar al forn, posar en el següent ordre: quatre rodanxes de albergínia, 2 o 3 cullerades de salsa de tomàquet, 4 trossos de fulles d'alfàbrega i 4 trossos de formatge. Repetir la operació per posar una altra capa d'albergínies.
- Salpebrar i tirar un raig d'oli.
- Posar al forn a 180 ºC durant 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada