LLUÇ A LA GALLEGA

Ingredients per 4 persones

- 2 cebes
- oli d'oliva i sal
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- 4 lloms de lluç

Elaboració

- Tallar la ceba a juliana i posar-la en una paella amb un raig d'oli i una mica de sal fins que s'estovi.
- Just en el moment de treure-la, posar el pebre vermell i remenar molt bé perquè quedi ben barrejat.
- Mentrestant preparar el lluç: posar aigua, sal i una fulla de llorer en una olla i quan arrenqui el bull, posar els lloms de lluç durant 5 o 6 minuts fins que comencin a fer espuma, moment en que s'han de treure.
- Disposar-los en els plats i posar per sobre la ceba cuita amb el pebre.
- Acompanyar de patates fregides tallades a daus.

En lloc de ceba es poden utilitzar alls laminats, però aleshores ja no és a la gallega!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada