MAGDALENES DE PORRO

Ingredients per 12 magdalenes

- 1 ceba
- 2 porros
- 50 mL de vi
- 50 mL de nata (o llet)
- 2 ous
- 50 g de farina
- 50 g de formatge ratllat
- 1/2 sobre de llevat químic
- nou moscada
- oli d'oliva
- sal i pebre

Elaboració

- Picar la ceba i tallar els porros a trossos petits.
- En una paella posar la ceba amb un raig d'oli. Quan estigui tova, posar els porros i deixar-los coure a foc baix i tapat durant uns 20 minuts.
- Afegir el vi i deixar que s'evapori durant 2 o 3 minuts.
- Afegir la nata, un polsim de sal, pebre i nou moscada, remenar i deixar-ho coure durant 5 minuts. Reservar.
- Obrir el forn de baix a 180 C.
- En un bol batre els ous i afegir 2 cullerades de llet, la farina i el llevat. Barrejar molt bé fins que s'hagin desfet els grumolls de la farina.
- Afegir els porros i el formatge ratllat i remenar.
- Disposar la barreja en els motlles de magdalenes i posar-los al forn durant 20-25 minuts fins que agafin un color lleugerament daurat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada