AMANIDA CAPRESE AMB SALSA PESTO

Ingredients per 4 persones

- 4 tomàquets madurs mitjans
- 200-250 g de mozzarella (dues boles)
- sal i pebre

Salsa pesto
- 50 g de fulles d'alfàbrega fresca
- 50 g de pinyons torrats
- 75 g de parmesà tallat a daus o ratllat (o bé 45 g de parmesà i 30 de pecorino o d'ovella)
- 1 all
- polsim de sal
- 100 mL oli d'oliva

Elaboració

- Triturar a la picadora tots els ingredients de la salsa pesto.
- Tallar els tomàquets i el formatge a rodanxes.
- En cada plat posar: una rodanxa de tomàquet, una rodanxa de mozzarella, una rodanxa de tomàquet, etc.
- Salpebrar i acabar d'amanir amb la salsa pesto.

La recepta original conté només les fulles d'alfàbrega en lloc de la salsa pesto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada