SOPA DE COGOMBRE I ALVOCAT

Ingredients per 4 persones

- 2 cogombres mitjans (500 g)
- 2 alvocats (250 g)
- 1 all
- 50 mL d'oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre de Jerez (es pot substituir per suc de llimona)
- 1/2 culleradeta de comí en pols
- 1/2 culleradeta de sal
- 2 cullerades de fulles de coriandre o julivert
- 350 mL d'aigua

Elaboració

- Pelar els cogombres i els alvocats i tallar-los a trossos.
- Triturar-los amb la picadora junt amb la resta d'ingredients excepte l'aigua.
- Afegir l'aigua freda de la nevera i tornar a triturar. En funció de lo líquida que es vulgui afegir-ne més o menys.
Es pot acompanyar de sèsam torrat, comí en gra, fruits secs i un rajolí d'oli d'oliva.


Aquesta recepta està adaptada del blog: El Comidista (https://elcomidista.elpais.com/).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada